PopSockets® Plant telefonholder

Velg Variant

PopSockets® Plant telefonholder

Slitesterkt, praktisk og multifunksjonelt telefontilbehør. Utviklet med 35% plantebaserte materialer, deriblant maisstivelse, rapsolje og ricinusbønner. En miljøvennlig versjon av den populære PopSocket. Fäst enheten på baksidan av din telefon med en 3M-tejpremsa för att använda de smidiga funktionerna: bekvämt grepp som gör stativ och selfie-pinnar extra stadiga och funktionella. Har 2 olika popup-lägen och är flexibel så att din smarttelefon kan ställas i alla önskade positioner. Passar på alla vanliga smarttelefoner, iPhones och andra enheter. Läs de medföljande instruktionerna för information om optimal användning och underhåll av PopSockets®. Ekstra informasjon om leveringstid: 60
-500 enheter: 1 uke, 500
-1500 enheter: 2 uker. For mer enn 1500 enheter er pris og leveringstid på forespørsel. PopSockets® leveres kun med trykk. Et kort (85 x 108 mm) laget av kraftpapir følger med PopSocket som standard. Dette kan ikke trykkes i farger. Hvis du ønsker å få trykt et kort, er dette kun mulig på hvitt kort.


Priser
Minste antall: 1 stk.
Antall 60 120 250 500 1000
Pris/stk 142,00 124,00 110,00 105,00 98,50

   Alltid personlig service
   Bestill direkte på nettsiden eller via e-post/telefon
   Du får alltid en korrektur før bestillingen blir bindende

Antall


Produktfarge

Transparent hvit

Merking

Digitaltrykk på toppen (Ø40 mm)

Digitaltrykk på toppen GLOSS FINISH (Ø40 mm)

Digitaltrykk spesiallaget kort i full farge (85 x 108 mm)


Total pris kr
Vis utregning

Prisspesifikasjon

Spør oss


Om: PopSockets® Plant telefonholder
st
Popsockets

Dette praktiske, multifunksjonelle telefonutstyret er ekstremt populært. Fest gjenstanden på baksiden av mobilen din med 3M selvklebende stripe og bruk de praktiske funksjonene: komfortabelt grep for bedre hold, funksjonelt stativ og selfie-holder. Den har 2 ulike pop-up posisjoner og er fleksibel, slik at du kan plassere smarttelefonen slik du ønsker. PopSocket® er enkel å fjerne og kan brukes på nytt 10 ganger. Egnet for alle de vanligste smarttelefonene, iPhones og andre enheter. Veier lite og er også praktisk for å rulle opp øretelefonene dine. Les instruksjonene som følger med for optimal bruk og vedlikehold. PopSockets® leveres kun med trykk.


Vis samtlige produkter fra Popsockets
Artikkelnummer 782310
Material Plantebasert
Lengde 2.4 cm
Diameter 4 cm
Vekt 6 gram
Prisinformasjon Alle priser er NOK ekskl. mva. Tryckkostnad förutsätter ett tryckfärdigt original.